U bevindt zich hier

  • home
 
Hbo opleiding business management

Hbo opleiding business management

Hbo opleiding Business Management

Topbedrijven hebben topmanagers nodig. De hbo opleiding Business Management geeft je alle kennis die je nodig hebt om (internationaal) aan de top te staan. Ben jij de business manager van de toekomst?

Hbo opleiding business management

Hbo opleiding Business Management in de praktijk

De hbo opleiding Business Management is een brede, internationaal georiënteerde managementopleiding. Tijdens de hbo opleiding Business Management leer je veel vanuit en in de praktijk. Je volgt gastcolleges van (internationale) topmanagers en maakt een internationale studiereis om je netwerk uit te breiden. Je volgt vakken als Diversity Management, Stocks and Shares, E-Commerce en Supply Chain Management. Communicatie is erg belangrijk als je internationaal zaken wilt doen, dus je krijgt tijdens de hbo opleiding Business Management ook moderne vreemde talen (Engels en Duits of Spaans) en het vak Cross Cultural Communication. De hbo opleiding Business Management is een uitstekende voorbereiding op je internationale carrière.

Hbo opleiding business management

Hbo opleiding Business Management in het Engels

Of je nu binnen of buiten Nederland gaat werken, als je succesvol wilt zijn als business manager is talenbeheersing een must. Daarom kun je de hbo opleiding Business Management ook in het Engels volgen op de vestigingen van Tio in Amsterdam en Utrecht.

International Business Management (bachelor)

Business manager worden?

De hbo opleiding Business Management leidt je in ruim drie of vier jaar op tot Business Manager.