U bevindt zich hier

  • home
 
Hbo opleiding eventmanagement

Hbo opleiding eventmanagement

Hbo opleiding Eventmanagement stoomt je klaar voor de bruisende wereld van evenementen. Past de hbo opleiding Eventmanagement bij jou?

Hbo opleiding Eventmanagement

De hbo opleiding Eventmanagement stoomt je klaar voor de bruisende wereld van evenementen. Concerten, festivals en congressen worden door jouw creatieve input en managementvaardigheden een groot succes. Past de hbo opleiding Eventmanagement bij jou?

Bekijk het studieprogramma


Eventmanagement in de praktijk

Tijdens de hbo opleiding Eventmanagement, een brede bacheloropleiding, leer je in praktijk. Je bezoekt festivals, theaters en evenementen, kijkt achter de schermen mee en schrijft een verbeterrapport. Je bedenkt een innovatief concept tijdens de Eventgame en natuurlijk organiseer je ook zelf evenementen gedurende de Eventopleiding. Daarnaast volg je vakken als Marketing, Creative concept design en E-commerce, zodat je je evenement goed neer kunt zetten. Schuilt er een eventmanager in jou?

Vakkenpakket Eventmanagement


Event- en hotelmanagement?

Na de hbo opleiding Eventmanagement kun je ook als Hotelmanager aan de slag. Je beheerst alle vaardigheden om in beide disciplines uit te kunnen blinken. Dit vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

Eventmanager in de hotellerie


Eventopleiding in het Engels

Wil je internationaal evenementen organiseren? Dan is de hbo opleiding Eventmanagement in het Engels iets voor jou. Je kunt de opleiding Eventmanagement op de vestigingen van Tio in Amsterdam en Utrecht in het Engels volgen.

Event management (bachelor)


Eventmanager worden?

De hbo opleiding Eventmanagement leidt je in ruim drie of vier jaar op tot Eventmanager. Heb jij leidinggevende capaciteiten, overzicht en ben jij stressbestendig? Dan is de opleiding Eventmanagement iets voor jou.


Eventmanagement in de praktijk