U bevindt zich hier

  • home
 
Hbo opleiding hotelmanagement

Hbo opleiding hotelmanagement

Hbo opleiding Hotelmanagement bereid je voor op je carrière in de hotellerie. Heb jij het in je om een succesvol Hotelmanager te worden?

Hotelmanagement in de praktijk

De hbo opleiding Hotelmanagement is een praktijkgerichte managementopleiding, waar je alle kneepjes van het vak leert. Je leert koken in een kookstudio, volgt gastcolleges van professionals uit de branche en volgt masterclasses, bijvoorbeeld bij De Librije. Ook (internationale) managementvakken zijn erg belangrijk bij de opleiding Hotelmanagement. Je volgt vakken als F&B Management, Supply Change Management en Human Resource management. Daarnaast volg je ook vakken als Marketing en Corporate Communication.
De hbo opleiding Hotelmanagement maakt van jou een tophotellier.

Bekijk het studieprogramma


Beste studie hotelmanagement

De Tio hbo opleiding Hotelmanagement is verkozen tot beste hotelschool en hotelmanagement opleiding van Nederland (Keuzegids HBO). Tio is de grootste aanbieder van hotelopleidingen en heeft 5 hotelschoollocaties in Nederland. De hotelmanagement opleiding van Tio scoort excellent op o.a. voorbereiding op beroepsloopbaan, studieomgeving en sfeer op de opleiding.

Beste hotelmanagement opleiding


Hotel- én eventmanagement?

Na de hbo opleiding Hotelmanagement ben je niet alleen een professional op het gebied van hotellerie, maar kun je ook aan de slag als eventmanager binnen of buiten de hotellerie. Hiermee heb je als afgestudeerde van de opleiding Hotelmanagement een streepje voor.

Eventstage bij Dance Valley


Hotelopleiding in het Engels

Je kunt de hbo opleiding Hotelmanagement ook in het Engels volgen op de vestigingen van Tio in Amsterdam en Utrecht. Zo kom je in deze internationale branche nog beter tot je recht.

Hotel management (bachelor)


Hotelmanager worden?

Heb jij leidinggevende capaciteiten en vakkennis ontwikkelt op het gebied van hotelmanagement? De hbo opleiding Hotelmanagement leidt je in ruim drie of vier jaar op tot Hotelmanager.


Werken op stand in Schotland