U bevindt zich hier

  • home
 
Hbo opleiding toerisme

Hbo opleiding toerisme

Hbo opleiding Toerisme

Wie van reizen houdt, kiest voor de hbo opleiding Toerisme. De hbo opleiding Toerisme bereid je voor op een (internationale) toeristische managementfunctie. Niets leuker dan elke dag met vakantie bezig zijn, toch?

Hbo opleiding toerisme

Hbo opleiding Toerisme in de praktijk

De hbo opleiding Toerisme is een managementopleiding met een brede, internationale blik, gericht op de praktijk. Toeristische kennis maakt uiteraard onderdeel uit van de hbo opleiding Toerisme, hiervoor volg je vakken als Destination Management, Business Travel en Touroperating. Reiservaring is belangrijk in toerisme, daarom maak je tijdens de hbo opleiding Toerisme diverse internationale studiereizen. Door te kiezen voor een internationale stage kun je je buitenlandervaring verder uitbreiden. Ook vakken zoals Marketing, Cross Cultural Communication en Sport en Event horen bij de hbo opleiding Toerisme. De hbo opleiding Toerisme stoomt je klaar voor een internationale carrière in toerisme.

Hbo opleiding toerisme

Hbo opleiding Toerisme in het Engels

Als je kiest voor de hbo opleiding Toerisme in het Engels dan kom je internationaal extra goed voor de dag. Je kunt de hbo opleiding Toerisme op de vestigingen van Tio in Amsterdam en Utrecht in het Engels volgen.

International Tourism Management (bachelor)

Toeristisch manager worden?

De hbo opleiding Toerisme leidt je in ruim drie of vier jaar op tot (internationaal) Toeristisch Manager.