U bevindt zich hier

  • home
 
Hbo opleidingen

Hbo in 3 of 4 jaar

Hbo opleidingen bij Hogeschool Tio duren 4 of 3 jaar. Je krijgt les in kleine groepen. De docenten zijn specialisten, die het vak ook zelf beoefenen. Daarnaast zijn de opleidingen internationaal georiënteerd en ben je na de opleiding breed inzetbaar.

hotelopleiding in 3 of 4 jaar

Hbo opleiding Hotel- en Eventmanagement bij hogeschool Tio is een driejarige hbo opleiding gericht op hotelmanagement en evenementen.
Net als bij de hbo opleiding hogere hotelschool word je opgeleid tot hotelmanager op hbo niveau, maar je kunt veel meer: diverse leuke banen bij congres en evenementen organisatoren, beursorganisaties.

Hbo opleiding hotelschool


Hbo toerisme in 3 of 4 jaar

Internationaal toerisme is een dynamische branche met veel verschillende functies. De driejarige hbo opleiding Internationaal Toeristisch Management leidt o.a. op voor functies in het uitgaande toerisme. Je kunt met deze hbo-opleiding als touroperator reizen samenstellen. Bijv. als zakenreisadviseur. Ook leer je nieuwe reisconcepten te bedenken en uit te voeren tijdens de driejarige hbo opleiding .

Hbo opleiding Internationaal Toerisme


Versnelde business opleiding

International Business Management, die je ook in het Nederlands kunt volgen, leidt in 3 of 4 jaar op voor de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA). Deze bachelor is mede gebaseerd op het beroepscompetentieprofiel International Business and Management Studies (IBMS).

Hbo opleiding International Business


Hbo event in 3 of 4 jaar

Een festival, concert of grote beurs organiseren? Ben jij de coördinator die kan motiveren en alles onder controle heeft? Dan is een driejarige hbo opleiding Evenementmanagement iets voor jou! Met deze hbo opleiding krijg jij de vakkennis, het overzicht, de creativiteit en de leidinggevende capaciteiten om een evenement tot een succes te maken.

Hbo opleiding Eventmanagement


hotelmanager worden?

Gastvrijheid en ondernemerschap staan centraal in deze hbo opleiding hotelmanagement. Tijdens het eerste jaar leer je alles over menuopbouw en restaurantformules. In de kookstudio ga je lekker zelf aan de slag en run je daarnaast een week lang een hotel.

Hbo opleiding hotelmanagement


Kleinschalige hbo-locaties

Hogeschool Tio heeft vijf kleinschalige vestigingen in heel Nederland. De hbo opleidingen worden op alle vestigingen aangeboden. Tio Amsterdam zit op slechts 2 minuten lopen van Station Sloterdijk en Tio Rotterdam zit op de Weena op slechts 1 minuut van het centraal station.

Hbo opleidingslocaties


Hbo vrijetijds­
management

Vrije tijd is voor velen erg belangrijk. Niet alleen als persoon, maar ook het bedrijfsleven en de diverse overheden zijn zeer geïnteresseerd in de vrijetijdsbestedingen van de consument. De hbo opleiding vrijetijdsmanagement leidt op voor vele functies in het toerisme. Je leert in deze hbo-opleiding concepten te maken en een belevenis te creëren. Kortom jij regelt dat de consument zijn vrije tijd bij jouw bedrijf komt doorbrengen.

Hbo opleiding vrijetijdsmanagement


Opleiding stewardess

Met de driejarige hbo opleiding international toeristisch management kun je ook heel goed als startfunctie als stewardess aan de slag. Je kunt zelfs al tijdens je stage op grote hoogtes komen.

opleiding stewardess