1. Home
  2. Hbo-opleidingen
  3. Amsterdam

Hbo-opleidingen 

Beste kleine hogeschool

Hogeschool Amsterdam

Wil jij studeren in een wereldstad waar altijd wat te beleven valt? Volg dan een hbo-opleiding in Amsterdam! In Amsterdam is er niet alleen veel te zien en te doen, maar er is ook veel werkgelegenheid voor studenten. Lees hier alle tips.

Studentenkorting in Amsterdam

Wist je al dat jij als student recht hebt op kortingen bij diverse attracties in Amsterdam? Maar je kunt ook met korting eten, sporten en zonnebaden! Als hbo-student krijg je bijvoorbeeld korting op:

Musea en cultuur

Sportief

Eten en drinken

Praktisch

Zit er een interessante korting voor jou tussen? Bekijk de kortingen op Studentenkorting of Knaek

Bijbanen in Amsterdam

In Amsterdam is niet alleen veel te doen, er is ook veel werkgelegenheid! Werk jij graag met mensen? In onze hoofdstad komen veel toeristen, dus je hebt veel kansen om je social skills en talen te oefenen! Bijvoorbeeld door te werken bij een café, op een evenement of in een hotel. Ben jij geïnteresseerd in de zakenwereld? Grote bedrijven zoals ING en Akzo Nobel hebben hun kantoor in Amsterdam, maar bijvoorbeeld ook de kantoren van Netflix, Uber en Staples zijn te vinden in onze hoofdstad. 

En heb jij al eens aan deze baantjes gedacht voor naast je hbo-opleiding?

Bekijk alle bijbanen in Amsterdam

Op kamers in Amsterdam

Een kamer vinden in Amsterdam kan lastig zijn, begin daarom op tijd met zoeken! Via de onderstaande link vind je meer tips voor het vinden van een kamer in Amsterdam en een lijst met websites waarop kamers in Amsterdam verhuurd worden.

Opleidingen bij Hogeschool in Amsterdam?

Oké, je bent eruit, je wilt graag studeren bij een Hogeschool in Amsterdam. Maar welke hbo-opleiding kies je dan? Bij Hogeschool Tio vind je opleidingen in de richtingen toerisme, hotel, event, business en marketing. Hierin worden 4 hbo-opleidingen aangeboden. Welke opleiding past bij jou?

Video's hbo Amsterdam

Rondleiding Tio Amsterdam
Rondleiding Tio Amsterdam
A day in the life of a student at Tio University
Studeren bij Hogeschool Tio iets voor jou?
Internships all over the world
Ontdek Hogeschool Tio op de Open Dagen
Studentenvereniging Cognatio bij Hogeschool Tio
Deze Tio-opleiding scoort een 4,4 uit 5 op basis van 98 beoordelingen.