1. Hbo-opleidingen
 2. Eindhoven

Hogeschool Eindhoven

Houd jij van Brabantse gezelligheid en wil je studeren in dé kennisstad van Nederland? Kom dan studeren bij de Hogeschool in Eindhoven. Eindhoven is een gezellige en moderne stad met veel aandacht voor design en er zijn een aantal multinationals gevestigd, denk bijvoorbeeld aan Philips, VDL en ASML. Omdat er veel studenten in de stad wonen is er altijd wel ergens een feestje of iets anders leuks om te doen, zoals het lichtkunstfestival GLOW of natuurlijk een optreden van Guus Meeuwis! Ben je benieuwd naar het studentenleven in Eindhoven? Op deze pagina vind je tips voor studentenkorting, werk en het vinden van een kamer en opleiding!

Kortingen voor studenten in Eindhoven

Als student ben jij natuurlijk altijd op zoek naar de beste deals en kortingen! Er zijn veel bedrijven die hierop inspelen door speciale studentenkortingen aan te bieden. Zo kun je korting krijgen bij:

Uit (eten) gaan

Kopen van spullen

Leuke dingen om te doen

Wil je alle kortingen bekijken? Ga dan naar Knaek.nl.

Bijbanen in Eindhoven

Wil jij ook weleens op stap, lekker shoppen of andere leuke dingen doen? Dan zoek je natuurlijk een bijbaantje tijdens je hbo-opleiding in Eindhoven! Ga jij voor een leuke bijbaan in de avonduren of wil je alvast werkervaring opdoen in de studierichting van jouw keuze? Bekijk hieronder mogelijke (bij)banen in Eindhoven: 

Bekijk de bijbanen in Eindhoven

Kamer vinden in Eindhoven

Ga jij studeren bij een hbo-opleiding in Eindhoven? Dan wil je natuurlijk snel een leuke kamer regelen! Maar waar begin je met zoeken? En zijn er nog andere dingen waar je rekening mee moet houden, zoals huurtoeslag, internetaansluitingen en het wijzigen van je adres? Via onderstaande link vind je meer informatie over het vinden van een kamer in Eindhoven en tips voor studenten die op kamers gaan. 

Op kamers in Eindhoven

Hbo-opleidingen in Eindhoven

Denk je dat studeren in het gezellige en moderne Eindhoven iets voor jou is? Wacht dan niet langer en ga op zoek naar een goede Hogeschool in Eindhoven. Zie jij jezelf wel werken in de hotel- en eventwereld, business, marketing of het toerisme? Kijk dan een bij Hogeschool Tio Eindhoven. Hier vind je de volgende hbo-opleidingen:

De hbo-opleidingen van Hogeschool Tio worden heel goed beoordeeld door studenten en je hebt les in kleine klassen, waardoor je een goed contact hebt met docenten en medestudenten. Wil jij extra snel studeren? Je kunt je hbo-opleiding al in 3 jaar afgerond hebben. Benieuwd naar Tio? 

Meer over Hogeschool Tio Eindhoven

 

Video's hbo Eindhoven

 • Binnenkijken bij Hogeschool Tio Eindhoven
  Binnenkijken bij Hogeschool Tio Eindhoven
 • Studeren bij Tio iets voor jou?
  Studeren bij Tio iets voor jou?
 • Internships all over the world
  Internships all over the world
 • Ontdek Hogeschool Tio op de Open Dagen
  Ontdek Hogeschool Tio op de Open Dagen
 • Tio studentenvereniging Cognatio
  Tio studentenvereniging Cognatio