1. Hbo-opleidingen
 2. Utrecht

Hogeschool Utrecht

Als je denkt aan een échte studentenstad dan denk je aan Utrecht! Welke hbo-student wil er nou niet studeren in het gezellige Utrecht? Het beklimmen van de Domtoren en het wandelen langs de grachten is typisch Utrechts, maar er is veel meer te beleven. In de stad zijn veel gezellige cafés en restaurants, festivals, concerten en toeristische attracties. Overweeg jij om een hbo-opleiding te gaan volgen bij een Hogeschool in Utrecht? Op deze pagina vind je tips en tricks! 

Korting voor studenten in Utrecht

Iedereen weet dat hbo-studenten het niet erg breed hebben, maar er wel graag op uit gaan en de gezelligheid opzoeken! Gelukkig zijn er veel bedrijven en organisaties die leuke kortingen aanbieden aan studenten. Zo kun je korting krijgen op:

Leuke dingen om te doen

Eten en drinken

Handige zaken

Bekijk alle kortingen in Utrecht op Studentenkorting.nl

Bijbanen in Utrecht

Naast het opzoeken van zoveel mogelijk kortingen is het ook een goed idee om een bijbaantje te nemen. Zo zorg je voor wat extra inkomsten én doe je alvast werkervaring op! Wat denk je van de volgende banen?

Als je het extra goed wilt aanpakken, dan zoek je een bijbaan die past bij je studie. Doe jij bijvoorbeeld de Hogere Hotelschool? Ga dan alvast aan de slag in een hotel of restaurant. Wil jij de hbo-opleiding Commerciële Economie gaan volgen? Kijk dan of je aan de slag kunt als (assistent) marketeer of een marketingstage kunt doen bij een leuk bedrijf! Zo doe je relevante werkervaring op en kun je netwerken in de branche waar je later in wilt werken.

Bekijk de bijbanen in Utrecht

Kamers in Utrecht

Ga je naar een Hogeschool in Utrecht? Je beleeft je studententijd pas echt als je ook op kamers gaat. Je wordt er zelfstandig van, het is reuzegezellig om huisgenootjes te hebben en je ouders hoeven zich geen zorgen te maken als jij om 3 uur nog niet huis bent! Maar hoe pak je dat aan, een kamer vinden in Utrecht? Wij helpen je op weg met een aantal sites die kamers verhuren in Utrecht

Vind een kamer in Utrecht

Hbo-opleidingen in Utrecht

Ben je er zeker van dat je wilt studeren bij een Hogeschool in Utrecht? Denk goed na over welke hbo-opleiding je wilt volgen en bij welke school. Vind je het leuk om in een grote studentenstad te studeren, maar ook prettig om les te krijgen in een veilige omgeving en met kleine klassen? Dan is een hbo-opleiding bij Hogeschool Tio in Utrecht wat voor jou! Tio Utrecht heeft de volgende hbo-opleidingen:

De opleidingen zijn breed en je kunt na het volgen van een opleiding in veel verschillende functies en bedrijven aan de slag. Bovendien is er bij Hogeschool Tio veel aandacht voor de praktijk; zo loop je stage, ga je op internationale studiereis en zijn er veel gave projecten opgenomen in het studieprogramma. Meer weten bekijk de redenen om een hbo-opleiding te volgen bij Tio. 

Video’s hbo Utrecht

 • Binnenkijken bij Tio Utrecht
  Binnenkijken bij Tio Utrecht
 • Studeren bij Tio iets voor jou?
  Studeren bij Tio iets voor jou?
 • Internships all over the world
  Internships all over the world
 • Ontdek Hogeschool Tio op de Open Dagen
  Ontdek Hogeschool Tio op de Open Dagen
 • Tio studentenvereniging Cognatio
  Tio studentenvereniging Cognatio